Afscheidscadeau Meerkerk

09-19-2018 om 11:53

Afscheidscadeau Meerkerk

Op 1 januari 2019 houdt de gemeente Zederik op te bestaan. Als afscheid stelt de gemeente € 10.000 per kern beschikbaar voor een blijvend afscheidscadeau. Ook in Meerkerk mogen we dat bedrag dus besteden! Het gaat om een mooie blijvende herinnering voor ons dorp en iedereen mag meedenken!

Dus: heb je een leuk idee voor een prachtige echte Meerkerkse herinnering? Dan dagen wij je uit dit uit te werken en bij ons aan te leveren. Graag voorzien van een kostenplaatje. We ontvangen de ideeën graag uiterlijk 1 november.

Het bestuur van Oranjevereniging Wilhelmina beoordeelt de ingekomen ideeën en maakt de uiteindelijke keuze.

Voor het aanmelden van suggesties of voor vragen, mail met: oranjeverenigingwilhelmina@hotmail.com .