Kwis 2016

We kunnen met trots terugkijken op een geslaagde eerste editie van De Meerkerkse Kwis 2016. Met 31 deelnemende teams kunnen we concluderen dat er toch ruim 300 mensen verdeeld door het hele dorp hebben zitten zweten op alle vragen.

Na een geslaagde feestavond afgelopen zaterdag, zoals beloofd ons antwoordenboek en de complete uitslag met het aantal behaalde punten.

Rest ons nog één avondje evalueren om onder andere de opmerkingen / tips die we ondertussen meegekregen hebben te bespreken en mee te nemen naar de tweede editie.

Tot volgend jaar! Zet 27 januari maar vast in de agenda.

Kwis uitslag

De Meerkerkse Kwis 2016_onze antwoorden

Vrijdag 22 januari 2016

Ophalen kwisboek Meerkerkse Kwis in De Linde om 18.30 uur Daarna ga je samen met je team (8-10 personen) aan de slag om binnen 4 uur de honderd (!) diverse vragen te beantwoorden. Postduiven, encyclopedieën, allesweters, MB’s, grijze hersencellen………….alles mag gebruikt worden om zoveel mogelijk vragen juist te beantwoorden. Je team kan bestaan uit leden van een Buurtvereniging, sportvereniging, familie, je beste vrienden (8 is hoog gegrepen…….), buren etc etc. Geef je op via oranjeverenigingwilhelmina@hotmail.com en ga voor de eer, de prijzen en een gezellige avond! Verzin een toffe teamnaam en wijs een teamcaptain aan die het kwisboek komt ophalen en ook weer inlevert. Uiteraard mag iedereen mee inleveren om bij de bar van De Linde nog even na te praten want ja………wat heb jij bij die ene vraag geantwoord??!!

De prijsuitreiking……dat wordt een waar spektakel……….noteer zaterdag 13 februari 2016 in je agenda! Een ieder is die avond welkom in De Lindezaal om swingend de winnende teams toe te juichen. Vanaf 21.00 uur is de zaal geopend. Be there!

OV_Kwis flyer_HR