Vrijdag 3 juni: de Meerkerkse Kwis

18.30-23.30 uur - kosten € 15,- per team

Het is weer tijd voor de Meerkerkse Kwis! De Kwis bestaat uit 100 vragen over allerlei onderwerpen. Stel een team samen met je familie, buren of vrienden en geef je uiterlijk 1 juni op via info@oranjeverenigingmeerkerk.nl met teamnaam en 06-nummer.

23, 24 en 25 juni: Timmerdorp

Alle kinderen van de basisscholen in Meerkerk kunnen weer lekker aan de slag om met elkaar een mooie hut te bouwen. Deze keer gaan we timmeren op het grasveld naast de parkeerplaats op het voetbalveld. Meer info en het aanmeldformulier

Aanmelden kan op zaterdagochtend 28 mei van 9.00 tot 11.00 uur en maandagavond 30 mei van 18.30 tot 19.30 uur in de oranje tent bij de Plus. Meedoen kost € 4,- voor kinderen van onze leden en € 6,- voor niet-leden.

Zaterdag 2 juli: Feestavond en uitslag de Meerkerkse Kwis

20.00 UUR IN DE LINDE - ENTREE GRATIS

Tijdens een gezellige feestavond in de Linde worden de prijswinnaars van de Kwis bekendgemaakt.

Zaterdag 29 oktober: Lampionnenoptocht

Pak je mooiste lampion en dan lopen we achter de muziek aan een rondje door het dorp! We vertrekken en eindigen op het Raadhuisplein. Daarna is er een kleine traktatie voor de kinderen.

Vrijdag 25 november: Winterbingo

19.30 UUR IN DE LINDE - BOEKJE KOST € 10,-

We spelen tien ronden met leuke winterprijzen. De elfde ronde voor de superhoofdprijs is alleen voor leden.