DONDERDAG 27 APRIL- KONINGSDAG

 

9.45 uur Concert Euphonia

Voorafgaand aan de aubade geeft Euphonia een kort concert. Kom luisteren naar het muzikale begin van deze gezellige dag.

 

10.00 uur Aubade

De traditionele aubade waarbij we onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Euphonia met elkaar vrolijke oranje-liedjes zingen. De liedjes vindt u verderop in dit boekje en worden op de dag zelf ook uitgedeeld.

 

10.30 uur Versierde fietsoptocht

We hopen weer op vele mooie creaties tijdens de fietsoptocht. De drie mooist versierde fietsen en de drie mooiste aanhangers verdienen een medaille. De prijsuitreiking vindt rond 11.15 uur plaats op het Raadhuisplein.

 

11.30 uur Koningsdagbrunch

In de Lindezaal (Dorpshuis de Linde) staat er een lekkere brunch klaar voor inwoners van Meerkerk van 60 jaar en ouder. Aanmelden kan via info@oranjeverenigingmeerkerk.nl of via tel. 06 – 11017763 (Etta Schep). Graag voor 20 april. De brunch kost voor leden € 5,00 niet-leden betalen € 10,00. Dit kan voldaan worden voor aanvang.

 

10.30-12.00 uur Inschrijven fietspuzzeltocht op het Raadhuisplein

Vroeg starten met de fietspuzzeltocht is ook dit jaar weer mogelijk. U kunt zich opgeven in onze

tent op het Raadhuisplein.

 

14.00 uur Vrijmarkt voor kinderen

Ook deze Koningsdag weer de gezellige vrijmarkt voor kinderen. Bij aankomst graag melden bij een van de bestuursleden, zij zullen dan een plekje aanwijzen.

 

14.00 uur Fietspuzzeltocht

Een sportieve puzzeltocht van ongeveer 25 kilometer voor jong en oud. Op de fiets de omgeving verkennen en nog meedingen naar mooie geldprijzen ook! Als je in aanmerking wilt komen voor de prijzen, moet je wel voor 17.30 uur binnen zijn. Inschrijven kan in onze tent op het Raadhuisplein.

 

14.00 uur Springkussen, stormbaan en skelterrace

Ook deze Koningsdag kan er door de jongste kinderen weer naar hartenlust worden gesprongen op een springkussen. Voor de grotere kinderen is er een stormbaan. En net als vorig jaar kan er weer lekker met skelters gereden worden op het skelter parcours.

Let op: het spelen op het springkussen, de stormbaan en met de skelters is op eigen risico. Er wordt géén toezicht gehouden door het bestuur.

 

18.00 uur Prijsuitreiking

De activiteiten van deze dag zijn voorbij. We gaan de prijzen bekend maken van de fietspuzzeltocht! Dit betekent niet gelijk het einde van de dag, want de muziek draait tot 20.00 uur, dus blijf nog lekker genieten van de gezelligheid, een hapje en een drankje!  

 

DONDERDAG 4 MEI - 19.30 uur Dodenherdenking

 

Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom bij het monument naast het gemeentehuis. Om 20.00 uur herdenken we alle Nederlandse slachtoffers sinds de Tweede Wereldoorlog. En natuurlijk staan we ook stil bij de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne.

 

VRIJDAG 5 MEI - 19.30 uur Bevrijdingsbingo

 

Het is weer tijd voor een gezellige bingoavond in de Linde! Een bingoboekje kost € 10,00. We

spelen tien ronden met leuke prijzen. De elfde ronde voor de superhoofdprijs is alleen voor leden. U maakt dan kans op een cadeaubon ter waarde van € 250,00 te besteden bij Zwijnenburg Mode!