Onthulling boombank timmerdorp

Begin september hebben ruim 230 kinderen genoten van het timmerdorp tijdens de feestweek. Tijdens het timmerdorp hebben alle groepjes meegewerkt aan het beschilderen van een boombank. Deze mooie blijvende herinnering aan het timmerdorp 2019 is geplaatst in de speeltuin aan de Blommendaal (bij de Rank). Op maandag 11 november werd de bank officieel ‘geopend’ door wethouder Tirtsa Kamstra van de gemeente Vijfheerenlanden.


Geen Meerkerkse Kwis in 2020

Vanwege de drukte rondom de feestweek, hebben we besloten om begin 2020 géén Meerkerkse Kwis te organiseren. In 2021 volgt er uiteraard wel weer een editie van dit succesvolle evenement!


Nieuwe logo voor de oranjevereniging!


Uitslag Meerkerkse Kwis 2019

De Meerkerkse Kwis 2019 zit erop. Tijdens een gezellige feestavond op zaterdag 16 februari werden de winnaars bekendgemaakt. Team TZN mag voor de tweede keer genieten van de prachtige wisseltrofee. Gefeliciteerd!

De Top 5 is:
1. TZN
2. Het Hoofdkwartel
3. Wifi Willie & de Betweters
4. De Boogies
5. Jumpen doe je zo

De totale uitslag en de antwoorden van de Kwis zijn hieronder te downloaden.

Download
Kwis_Uitslag2019.pdf
Adobe Acrobat document 43.4 KB
Download
Kwis2019_antwoorden.pdf
Adobe Acrobat document 7.0 MB

Afscheidscadeau gemeente Zederik

Op 1 januari 2019 houdt de gemeente Zederik op te bestaan. Als afscheid stelt de gemeente € 10.000 per kern beschikbaar voor een blijvend afscheidscadeau. Iedereen mocht meedenken en wij als Oranjevereniging mochten de keuze maken. Tijdens de afscheidsavond van de gemeente Zederik op maandag 10 december, hebben we bekendgemaakt wat we gaan doen. We gaan voor het aankleden en verfraaien van de jeu-de-boulesbaan naast het gemeentehuis. Met een mooie boom, een gezellige boombank, Franse lantaarnpalen en een informatiebord hopen we er een mooie ontmoetingsplek voor de inwoners van Meerkerk van te maken. 

 

Burggraaf 4d

4231 ZJ Meerkerk

oranjeverenigingwilhelmina@hotmail.com

Website ontwikkeld door: GATE 40 Content & Communicatie