Jaarvergadering op 6 februari

Wij nodigen u van harte uit voor de jaarvergadering op donderdag 6 februari 2020 (De Bovezolder, aanvang 20.00 uur). Zoals in een eerdere nieuwsbrief al aangekondigd, bezorgen we de agenda niet bij u thuis. U kunt de agenda hieronder downloaden. 

Een belangrijk onderdeel van deze jaarvergadering is de bestuursverkiezing. We nemen na een mooie periode afscheid van Henk Schotman (voorzitter), Marieke van der Veen (penningmeester) en Bart Streefkerk (algemeen bestuurslid). We vinden het ontzettend jammer dat ze weggaan maar respecteren natuurlijk hun keuze. Verheugd kunnen we melden dat de opvolging al geruime tijd klaar staat. Teije Dalstra treedt in de voetsporen van Henk, Jeremy Schrijver neemt de penningmeesterstaken van Marieke over en Patricia Versluis volgt Bart op. Tegenkandidaten kunnen tot 6 februari, 12.00 uur ’s middags per mail (oranjeverenigingwilhelmina@hotmail.com) worden ingediend. 

Onder de aanwezigen wordt een leuke prijs verloot. Daarnaast spelen we ook drie rondes bingo met mooie prijzen. We hopen u allemaal te begroeten tijdens de jaarvergadering! 

 

Download
2020 02 06 agenda jaarvergadering.pdf
Adobe Acrobat document 84.4 KB

 

Onthulling boombank timmerdorp

Begin september hebben ruim 230 kinderen genoten van het timmerdorp tijdens de feestweek. Tijdens het timmerdorp hebben alle groepjes meegewerkt aan het beschilderen van een boombank. Deze mooie blijvende herinnering aan het timmerdorp 2019 is geplaatst in de speeltuin aan de Blommendaal (bij de Rank). Op maandag 11 november werd de bank officieel ‘geopend’ door wethouder Tirtsa Kamstra van de gemeente Vijfheerenlanden.


Geen Meerkerkse Kwis in 2020

Vanwege de drukte rondom de feestweek, hebben we besloten om begin 2020 géén Meerkerkse Kwis te organiseren. In 2021 volgt er uiteraard wel weer een editie van dit succesvolle evenement!


Nieuwe logo voor de oranjevereniging!


Uitslag Meerkerkse Kwis 2019

De Meerkerkse Kwis 2019 zit erop. Tijdens een gezellige feestavond op zaterdag 16 februari werden de winnaars bekendgemaakt. Team TZN mag voor de tweede keer genieten van de prachtige wisseltrofee. Gefeliciteerd!

De Top 5 is:
1. TZN
2. Het Hoofdkwartel
3. Wifi Willie & de Betweters
4. De Boogies
5. Jumpen doe je zo

De totale uitslag en de antwoorden van de Kwis zijn hieronder te downloaden.

Download
Kwis_Uitslag2019.pdf
Adobe Acrobat document 43.4 KB
Download
Kwis2019_antwoorden.pdf
Adobe Acrobat document 7.0 MB