Koningsdag, dodenherdenking en Bevrijdingsdag

In de eerste twee weken van april worden de programmaboekjes van Koningsdag weer huis-aan-huis bezorgd bij onze leden. We werken dit jaar samen met De Gouden Leeuw en hebben op Koningsdag dit jaar weer een tent op het Raadhuisplein staan. We hopen op een mooie en feestelijke dag. Zien we jullie daar?

 

Op 4 mei staan we bij het monument naast het gemeentehuis weer stil bij alle Nederlandse slachtoffers sinds de Tweede Wereldoorlog. En op 5 mei is er een Bevrijdingsbingo in de Linde.

 

Het totale programma van deze dagen vind je ook bij de agenda.


Contributie 2023

In de jaarvergadering op 3 februari is besloten om de contributie te verhogen naar € 10. De contributie wordt binnenkort geïncasseerd. Betaal je via automatische incasso? Dan ontvang je het contributiekaartje in je brievenbus. Bij de leden die nog contant betalen, bellen we aan. Zorg je ervoor dat je € 10 klaar hebt liggen? Alvast bedankt!


Feestweek 2024

In 2024 is het zover: dan is het weer feestweek in Meerkerk! Wij beginnen nu zachtjes aan met de voorbereidingen. De datum hebben we in ieder geval vast staan: van 𝟭𝟲 𝘁𝗼𝘁 𝗲𝗻 𝗺𝗲𝘁 𝟮𝟰 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁𝘂𝘀 wordt het één groot feest in Meerkerk. Deze keer de laatste week van de zomervakantie. Wij hebben er al veel zin in, jullie ook?


Team TZN wint De Meerkerkse Kwis

Download
KwisBoek 2022_Antwoorden DEF.pdf
Adobe Acrobat document 4.1 MB