Afscheidscadeau gemeente Zederik

Op 1 januari 2019 houdt de gemeente Zederik op te bestaan. Als afscheid stelt de gemeente € 10.000 per kern beschikbaar voor een blijvend afscheidscadeau. Iedereen mocht meedenken en wij als Oranjevereniging mochten de keuze maken. Tijdens de afscheidsavond van de gemeente Zederik op maandag 10 december, hebben we bekendgemaakt wat we gaan doen. We gaan voor het aankleden en verfraaien van de jeu-de-boulesbaan naast het gemeentehuis. Met een mooie boom, een gezellige boombank, Franse lantaarnpalen en een informatiebord hopen we er een mooie ontmoetingsplek voor de inwoners van Meerkerk van te maken. 

 


Nieuw welkomstbord Meerkerk

Per 1 januari vallen we als Meerkerk onder de gemeente Vijfheerenlanden. Dat betekent dat er nieuwe bebouwde kom-borden komen. Uit handen van burgemeester Bonthuis ontving Henk Schotman het nieuwe welkomstbord van Meerkerk. 

De borden worden binnenkort geplaatst.


Verhuizing doorgeven

In aanloop naar het nieuwe jaar én de feestweek hebben wij graag onze ledenadministratie op orde. Bent u verhuisd, gaan samenwonen of wilt u lid worden? Stuur een berichtje naar oranjeverenigingwilhelmina@hotmail.com of download ons aanmeldformulier.

Regeren is vooruitzien dus wilt u onze informatie in 2019 op het juiste adres ontvangen check dan even of u ons heeft meegenomen in uw adreswijzigingen!


Meerkerkse Kwis 2019

Op vrijdag 25 januari is al weer de vierde editie van de Meerkerkse Kwis. Wie gaat er dit jaar met de winst vandoor? Opgeven kan via demeerkerksekwis@gmail.com. Deelname kost € 15 per team. Tijdens de feestavond op zaterdag 16 februari in de Linde maken we de winnaar bekend.

In het jaar 2020 slaan we de feestweek voor één jaar over, dit in verband met de feestweek in 2019.


Nieuwe website

Op 30 november hebben we onze nieuwe website gelanceerd. We zijn blij met deze vernieuwde website die helemaal in onze huisstijl past. Via deze weg gaan we u op de hoogte te houden van al het nieuws in aanloop naar de feestweek 2019!Feestweek 2019

De feestweek in 2019 staat gepland van vrijdag 30 augustus tot en met zaterdag 7 september. Tijdens de jaarvergadering op 17 januari maken we het programma bekend.De Meerkerkse kwis 2018 - de uitslag

Winnaars van de Meerkerkse Kwis 2018 zijn geworden team Wifi Willie & de Betweters. Van harte gefeliciteerd! Download hieronder de complete uitslag en het het antwoordenboek.


Download
Uitslag Meerkerkse Kwis 2018
DMK-2018-einduitslag.pdf
Adobe Acrobat document 54.4 KB
Download
Antwoordenboek De Meerkerkse Kwis 2018
Kwis2018_onze-antwoorden.pdf
Adobe Acrobat document 11.5 MB

Burggraaf 4d

4231 ZJ Meerkerk

oranjeverenigingwilhelmina@hotmail.com

Website ontwikkeld door: GATE 40 Content & Communicatie